Daniella Siira

Igår: terrängträning för Linda Algotsson

Publicerad 2012-10-31 23:23:11 i Ridpass,

Först visade Linda 100-klass banan och en annan tjej 90-klass banan för stor häst som vi skulle rida för Sara dagen efter. Sedan pratade hon om hur man skulle ta sig an hinder m.m och sedan fick vi rida fram medan hon fixade iordning hästen hon ridit. Därefter fick vi hoppa olika hindertyper och inte så speciellt svårt eller högt utan bara så hon såg hur hästen var, hur vi var och hur vi hanterade olika situationer.
Linda sa att Pitchi kunde vara lite mer engagerad med bakbenen när jag hoppade, vilket behövs och det är det vi jobbar på. Annars verkade hon ganska nöjd (hoppas jag ^^). Pitchi var pigg och glad över att få vara ute i terrängen, eller alla hästarna var det rättare sagt. Mycket hoppade och taktande. Men jag är nöjd, hon hoppade allt och hade härlig energi.
Linda och den häst hon red ..
Snyggaste Pippi och Sally :)

Om

Min profilbild

Daniella Siira, 16 år

Följ en fälttävlansryttares tankar om ridsporten. En blogg om familjens 4 hästar och satsning inom svensk fälttävlan, med meriter som SM, Lag-SM och NM i bagaget. Och även inlägg om misslyckanden och alla bakslag och tankar som kan tänkas komma upp under resans gång. Skriver dessutom om saker som feminism, djurplågeri och veganism.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela