Daniella Siira

Carubus idag

Publicerad 2013-08-31 21:14:00 i Ridpass,

Han blir bättre och bättre, men jag måste verkligen jobba igenom honom i galoppen, speciellt i höger varv då han inte riktigt flyttar undan skänkeln. Men i traven blir han stadigare och stadigare, det är bara att han ska orka att hålla tempot och samtidigt ha en stadig form (låter ju superenkelt, men aa). Får överdriva ibland med hjälperna, speciellt i galoppen. Men när han väl förstår vad jag menar så är det bara en tidsfråga innan man kan göra mer "osynliga" saker i ridningen.
När jag red honom i förrgår var han jättefin i traven. Då blev det barbackaridnnig på fältet och han sträckte ut steget så fint och var ändå mjuk och fin i handen.
PS. När jag rider så ser jag verkligen förjävlig ut.
PS 2. Nej, instoppat är inte min grej. Men ni vet den där lappen som är på baksidan av byxor? Den kliade så mycket så fick offra mig och se ut som en dressyrnörd ^^
Pitchi fick hoppa lite stuts och kombinationer. Inga höjder, utan bara hoppa lite. Hon var jättefin och hoppade både stjärnhindret och vita smalhindret okomplicerat.

Om

Min profilbild

Daniella Siira, 16 år

Följ en fälttävlansryttares tankar om ridsporten. En blogg om familjens 4 hästar och satsning inom svensk fälttävlan, med meriter som SM, Lag-SM och NM i bagaget. Och även inlägg om misslyckanden och alla bakslag och tankar som kan tänkas komma upp under resans gång. Skriver dessutom om saker som feminism, djurplågeri och veganism.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela