Daniella Siira

Mesta fixat & klart

Publicerad 2013-07-31 21:52:55 i Vardagliga saker,

Har spenderat dagen med att ta det lugnt, laga god mat och sedan vara i stallet. Städat bilen vi ska bo och åka i, packat, kollat vägbeskrivning m.m. Adrian och Sabian red Nikita och Missy på banan, men de andra fick vila idag.
 
Imorgon kommer jag hoppa bara några enstaka språng med Pitchi på morgonen, sedan gör vi klart resten och åker iväg. Det är trots allt några timmar i bilen och det är bättre att komma dit någon timme extra för att se stället och fixa med box osv. än att komma på kvällen. 
 
Världens bästa sätt att packa saker i - lådor och påsar. Slipper man leta efter småsakerna när man väl behöver dom ifall de ligger löst
Småsyskonen har lärt sig - ödmjukhet och rara ord kommer man långt med. Efter varje avklarad dag så säger de alltid "tack för idag", men idag fick jag det skrivet på tavlan istället.
Vi har alltid med eget vatten, ifall det behövs under resans gång eller om det är långt gångavstånd eller dylikt på tränings - eller tävlingsplatser.
Ett antal höpåsar ska packas imorgon ..
Bilen fick sig en riktig storstädning och extrafix. Nu hoppas vi att den rullar, om det går, ännu bättre :)
Vårt lilla keyp in. Tänk att en och samma bil kan både vara förvaring, sovplats och ett transportmedel. En riktig husbil!
 

Om

Min profilbild

Daniella Siira, 16 år

Följ en fälttävlansryttares tankar om ridsporten. En blogg om familjens 4 hästar och satsning inom svensk fälttävlan, med meriter som SM, Lag-SM och NM i bagaget. Och även inlägg om misslyckanden och alla bakslag och tankar som kan tänkas komma upp under resans gång. Skriver dessutom om saker som feminism, djurplågeri och veganism.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela